Programmet för Öckerö-Parken 2023:


1/7 INSTÄLLT PÅ GRUND AV VÄDER

1 Juli - 16:00 Allsång i Parken


Christer Eliasson och Peter Carman leder allsången med komanjemang av Martin Corneliusson på Gitarr, Göran Trygg på Bas, Bosse på klaviatur samt Christer på Gitarr. 

8 Juli - 16:00 Kommunen

             17:00 Mr Bo & The Voodoers


Kommunen, Björkötrion spelar Arne i Boeara låter som många kan både tralla och sjunga med i. 


Mr Bo & The Voodoers är vid detta tillfälle en trio som spelar blues som svänger otroligt. Kommer bli ett nöje att avnjuta denna musik.

15 Juli - 16:00 Göran, Christer & Malin

               17:00 Sånggruppen Eyla


Göran, Christer och Malin spelar och sjunger visor och andra typer av låtar. Stämspel och stämsång kan förekomma. Det går säkert att sjunga med till dessa vackra melodier. 


Sånggruppen Eyla framför skön stämsång och vackra melodier. Ryktet går att delar av Eva & the stockroses kommer och gästar tjejerna i parken. 

22 Juli - 16:00 Mick C


Äntligen kommer det att hända, vår egen Mick C uppträder för hemmapubliken nästan i sin pappas trädgård. Vad mer kan man önska. 

Mick har klättrat rejät på spotify listorna med sina låtar och det han gör gör han riktigt bra. Missa nu inte chansen att se honom live, hemma. 

29 Juli - 16:00 Quiz i parken


Christer och Peter kommer att göra sitt yttersta för att ni alla skall få använda era kunskaper i musikens historia, artistnamn, gruppnamn, årtal för låten, osv osv. Fina priser till det som lyckas bäst. Hugg tag i filten och pennan och dra er till parken. Ta med grannen och dom ni möter på vägen också. Ju fler vi blir ju roligare kan det bli. 

5 Augusti - 16:00 Christer Eliasson

                    16:30 Kapten Gitarr 


Al Tehler Blues Band - Ställer in pga sjukdom. 


Christer Eliasson kör lite visor som inledning istället. 


Kapten Gitarr och hans spelmän/kvinnor är kända för att få gått gung i publiken med sina Country & Vänstern låtar. Dom flesta kommer känna igen alstren och kan troligen lalla med eller i bästa fall sjunga med. 

12/8 INSTÄLLT PGA SJUKDOM

12 Augusti - 16:00 Allsång i Parken


Christer Eliasson och Peter Carman leder allsången med ackomanjemang av Martin Corneliusson på Gitarr, Göran Trygg på Bas, Bosse på klaviatur samt Christer på Gitarr. 


Allsångshäften finns att köpa i entrén. 

Information:

Inträde:

100kr – betalas till entrévärd vid ankomst till parken.


Vid regn, åska eller storm:

Evenemanget ställs in och meddelas endast på vår Facebooksida senast 12:00 samma dag.

Dela den här sidan